Tannbehandling

Vår visjon

Tannpris vil at alle skal ha muligheten til å ha god tannhelse. Vår visjon er tannhelse for alle. Tannpris vil at du skal få best behandling til best pris.

Priskalkulatoren

Her kan du regne ut hvor mye din tannlegebehandling kan komme til å koste. Du kan også se hvor mye du kan spare ved og gjøre din behandling i utlandet.

Tannbehandling i utlandet

Mange av oss syns att tannlegebesøk er veldig kostbar og ønsker finne en billig tannlege. Dessverre får ikke tannleger samme økonomiske støtte som leger får fra staten. Som regel må du betale all din tannbehandling 100% ettersom refusjon fra Helfo er kun mulig i få tilfeller. Munnen er en del av kroppen og den norske staten borde dekke en stor del av tannbehandling!

Politikerne har forstått att tannhelse er viktig for generell helse og vill derfor satse mer på tannhelsen. I Sverige, Danmark, England og mange Europeiske land dekker staten en stor del av tannlegekostnadene. I Norge har politikerne diskutert dette lenge men har ikke kommet langt. Dessverre ser vi att tannlegepriser i Norge fortsetter att bli høyre. Derfor vurderer mange finne en tannlege i utlandet. Tannbehandling i utlandet er som regel billigere men kvaliteten kan variere veldig.

Sammenlign Tannlegepriser

Du kan spare penger hvis du finner en flink tannlege i utlandet.

Overbehandling og feilbehandling er vanligere i utlandet og tannleger i utlandet har ikke Norsk pasientskadeerstatning. De fleste Norske tannleger har avtale med Norsk pasient skadeerstatning. Dette gjør att du kan få erstatning hvis du blir skadet under en behandling i Norge. I utlandet har du ofte ingen forsikring og må reise til tannlegen for å reparere eventuelle feil!

Valg av tannlege er veldig viktig og du må legge tid på dette, spesielt hvis du vill behandles i utlandet! Hvis du vill til utlandet, må du huske att det kan bli flere besøk hos tannlegen. Det kan lønne sig att gå til en flink tannlege i utlandet hvis du har store behandlinger men du må bli sikker att tannlegen bruker velkjente materialer og tilbyr høg kvalitet. Tannpris vill hjelpe deg finne en god tannlege i utlandet eller Norge. Vi har flere gode samarbeidspartner som har mange fornøyde pasienter. Du får selv se hvilken som passer best. Priskalkulatoren viser prisforskjellen mellom utlandet og Norge. Tannlegen som behandler deg har ansvar for din behandling. Tannpris er kun en informasjonskanal og tar ingen ansvar.

Tannbehandling i utlandet

Mange av oss syns att tannlegebesøk er veldig kostbar og ønsker finne en billig tannlege. Dessverre får ikke tannleger samme økonomiske stø...

Les mer

Trenger du mye tannbehandling?

Trenger du mye tannbehandling? Lurer du på hvor mye det kommer til å koste? Tannpris tilbyr deg Les mer

Kontakt oss

Om Tannpris

Tannpris vil at alle skal ha muligheten til å ha god tannhelse. Tannpris sin visjon er tannhelse for alle. Tannpris vil at du skal få best behandling til best pris.

Tannlegepriser

Det er stor forskjell på tannlegepriser i Norge og utlandet. Finn ut hvor mye du kan spare ved å utføre tannbehandlingen i utlandet.

Nyhetsbrev

Følg med på de seneste nyhetene om Tannpris og innen tannhelse.

Besøk oss