Tannbehandling

Vår visjon

Tannpris vil at alle skal ha muligheten til å ha god tannhelse. Vår visjon er tannhelse for alle. Tannpris vil at du skal få best behandling til best pris.

Priskalkulatoren

Her kan du regne ut hvor mye din tannlegebehandling kan komme til å koste. Du kan også se hvor mye du kan spare ved og gjøre din behandling i utlandet.

Tannlegepriser

Tannlegepriser er noe som opptar mange og som ofte blir diskutert av media. Dessverre er det slik at man ikke får så mye statlig støtte til tannbehandling. Derfor blir det ofte slik at du må betale tannlegeregningen selv. Likevel så finnes muligheter for å få refusjon på tannbehandling dersom man oppfyller visse kriterier. Men ettersom fokuset ofte ligger på pris og mindre på kvalitet velger flere tannbehandling til lavere pris på bekostning av kvalitet. Dette vil Tannpris gjøre noe med, vi vil gi deg best kvalitet til best pris. Under kan du lese mer om tannlegepriser i Norge og tannlegepriser i utlandet.

Tannlegepriser i Norge

Tannlegepriser i Norge er dessverre høye ettersom Norge er et høykostnadsland med et høyt prisnivå på varer og tjenester. De fleste tannleger i Norge holder et ganske høyt kvalitetsnivå men det er fortsatt forskjell mellom tannleger. Konkurransen i Norge er økende og dette kan føre til mer stabile tannlegepriser i fremtiden. Tannpris anbefaler deg å få et skriftlig kostnadsoverslag før tannbehandling slik at vet hvor mye det koster og ikke blir overrasket. Alle tannleger i Norge har plikt til å gi deg kostnadsoverslag dersom behandlingen overstiger 5000kr. Her kan du bruke vår priskalkulator for å finne ut hvor mye tannbehandling vil koste deg i Norge. Les mer om tannlegepriser i Norge her.

Tannlegepriser

Noen ganger er det stor forskjell mellom tannlegepriser.

Tannlegepriser i utlandet

Tannlegepriser i utlandet er ofte rimeligere ettersom mange land har lavere kostnadsnivå og lønninger enn Norge. Forutsatt at du finner en god tannlege som holder høy kvalitet og som ikke over- eller underbehandler deg, kan det lønne seg å utføre større og kostbare behandlinger i utlandet. Du må forsikre deg om at du har en lokal tannlege som kan ta ansvar for vedlikehold og regelmessig oppfølgning. Vi vil understreke at det er veldig viktig at du finner en tannlege som har god kompetanse ellers kan behandlingen i utlandet bli mer kostbar i form av komplikasjoner. Det er viktig å vite at tannbehandling i utlandet ikke er forsikret gjennom Norsk pasientskadeerstatning og eventuell reklamasjon må gjøres hos behandlende tannlege. Tannpris sine samarbeidspartnere er nøye undersøkt av Tannpris. Vi har besøkt deres klinikker og forsikret oss om at de holder høy standard og benytter seg av oppdaterte behandlingsmetoder. Dette for at du skal føle deg trygg og ivaretatt når du får utført tannbehandling i utlandet. Spar penger og ta fordel av lavere tannlegepriser i utlandet. Ta en kikk på vår priskalkulator for å finne ut hvor mye du kan spare. Les mer om tannlegepriser i utlandet her.

Klikk her for å bestille en time eller få mer informasjon nå.

Tannbehandling i utlandet

Mange av oss syns att tannlegebesøk er veldig kostbar og ønsker finne en billig tannlege. Dessverre får ikke tannleger samme økonomiske stø...

Les mer

Trenger du mye tannbehandling?

Trenger du mye tannbehandling? Lurer du på hvor mye det kommer til å koste? Tannpris tilbyr deg Les mer

Kontakt oss

Om Tannpris

Tannpris vil at alle skal ha muligheten til å ha god tannhelse. Tannpris sin visjon er tannhelse for alle. Tannpris vil at du skal få best behandling til best pris.

Tannlegepriser

Det er stor forskjell på tannlegepriser i Norge og utlandet. Finn ut hvor mye du kan spare ved å utføre tannbehandlingen i utlandet.

Nyhetsbrev

Følg med på de seneste nyhetene om Tannpris og innen tannhelse.

Besøk oss