Tannbehandling

Vår visjon

Tannpris vil at alle skal ha muligheten til å ha god tannhelse. Vår visjon er tannhelse for alle. Tannpris vil at du skal få best behandling til best pris.

Priskalkulatoren

Her kan du regne ut hvor mye din tannlegebehandling kan komme til å koste. Du kan også se hvor mye du kan spare ved og gjøre din behandling i utlandet.

Tannlegepriser i utlandet

Tannbehandling i utlandet har blitt en mulighet for mange. Økt tilgang i form av flere og billigere flyruter har gjort det enklere å få tannbehandling i utlandet. I tillegg er tannlegepriser i utlandet lavere enn i Norge. Flere velger derfor  å få utført tannbehandling i utlandet. Grunnen til at tannlegepriser i Norge er høye kan du lese mer om her.

At mange derfor ikke har råd til å få utført god tannbehandling i Norge er et stort samfunnsproblem. De venter ofte med tannlegebesøkene og opparbeider seg etterhvert store behandlingsbehov. Tannpris vil gi alle muligheten til god tannbehandling.

Ettersom tannlegepriser i utlandet er lavere velger flere å gjennomføre tannbehandling i utlandet. Tannpris har flere samarbeidspartnere i utlandet. Disse har blitt sertifisert av Tannpris for å holde høy standard og for å ha moderne klinikker med moderne utstyr og oppdaterte behandlinger. Dette fremmer kvalitetssikring og fjerner mye av risikoen ved tannbehandling i utlandet. Les mer om Tannpris sine samarbeidspartnere her.

Tannlegepriser i utlandet

Spar penger på tannlegepriser i utlandet.

Tannlegepriser i utlandet kan også bli enda billigere, innenfor EU/EØS kan du gjennom EØS ha krav på refusjon på utført behandling innenfor EU/EØS. For å få rett til refusjon må du oppfylle visse kriterier fastsatt av Folketrygden. Les mer om refusjon her. Retten til refusjon må avklares før behandling. Tannpris anbefaler at du gjør dette hos en tannlege i Norge som er kjent med norsk regelverk og norske retningslinjer for behandling. Tannpris har samarbeidspartnere i Oslo som gjerne gjør en forundersøkelse for deg.  Disse tilbyr også oppfølgning og vedlikehold dersom nødvendig.

Vi gjør oppmerksom på at det er behandlende tannlege som er ansvarlig for behandling. NPE ( Norsk Pasientskadeerstating) dekker ikke mislighold på tannbehandling i utlandet. Likevel vil Tannpris understreke at alle våre samarbeidspartnere holder høy kvalitet og oppfølges jevnlig for din sikkerhet.

Vil du benytte deg av billigere tannlegepriser i utlandet ta kontakt her og bestill time nå.

 

 

 

 

Tannbehandling i utlandet

Mange av oss syns att tannlegebesøk er veldig kostbar og ønsker finne en billig tannlege. Dessverre får ikke tannleger samme økonomiske stø...

Les mer

Trenger du mye tannbehandling?

Trenger du mye tannbehandling? Lurer du på hvor mye det kommer til å koste? Tannpris tilbyr deg Les mer

Kontakt oss

Om Tannpris

Tannpris vil at alle skal ha muligheten til å ha god tannhelse. Tannpris sin visjon er tannhelse for alle. Tannpris vil at du skal få best behandling til best pris.

Tannlegepriser

Det er stor forskjell på tannlegepriser i Norge og utlandet. Finn ut hvor mye du kan spare ved å utføre tannbehandlingen i utlandet.

Nyhetsbrev

Følg med på de seneste nyhetene om Tannpris og innen tannhelse.

Besøk oss