Tannbehandling

Vår visjon

Tannpris vil at alle skal ha muligheten til å ha god tannhelse. Vår visjon er tannhelse for alle. Tannpris vil at du skal få best behandling til best pris.

Priskalkulatoren

Her kan du regne ut hvor mye din tannlegebehandling kan komme til å koste. Du kan også se hvor mye du kan spare ved og gjøre din behandling i utlandet.

Tannlege i Polen

Tannpris har to samarbeidspartnere i Polen. Tannleger i polen har høy kompetanse og utfører all type av behandling men behandlings-kvaliteten er varierende. Du må velge tannlegen med stor forsiktighet. Overbehandling kan forekomme i Polen. Dess-utom kan kvaliteten på materiale som brukes, variere. Vi har lagt tid på att intervjua og besøke de tannleger som vi samarbeider med. Vi må informere deg att tannlegen som utfører behandlingen, har all ansvar for din behandling og att vi ikke tar ansvar for din behandling i Polen. Vårt interesse er att du får god tannbehandling i Polen. Hvis du har prøvt våres samarbeidspartnere og er fornøyd eller har klager, kontakt oss gjerne. Vi prøver å finne  samarbeidspartner som er langsiktige og vill tilby deg en god kvalitet og service.. Vi har kontaktet 15 tannleger i Polen og stilt de riktige spørsmålene. Av 15 tannleger har vi valgt to.

Tannlege i Warszawa: «Stomatologia Jarzębiny» er en moderne tannklinikk beliggende i Warszawa. Klinikken ble etablert i 2008. I mellomtida har de behandlet flere tusen pasienter. De taler engelsk og har fokus på smertefri tannbehandling og kvalitet. Se klinikkens hjemmeside her.

Tannlege i Polen, Warszawa

Engelsktalende tannlege i Polen.

Tannlege i Polen

Tannlege i Polen, Warszawa med moderne utstyr.

Tannlege i Polen med fokus på smertefri behandling.

Tannlege i Polen med fokus på smertefri behandling.

Tannlege Poznan

Tannlege i Poznan som drives av professor Wieslav.

 

Hvordan kommer man seg dit?

Fly til Polen finnes det fra flere steder i Norge.

 Kontakt

Dersom du er interessert i å finne en tannlege i Polen eller ønsker mer informasjon ta gjerne kontakt med oss her.

 

 

 

 

 

 

Tannbehandling i utlandet

Mange av oss syns att tannlegebesøk er veldig kostbar og ønsker finne en billig tannlege. Dessverre får ikke tannleger samme økonomiske stø...

Les mer

Trenger du mye tannbehandling?

Trenger du mye tannbehandling? Lurer du på hvor mye det kommer til å koste? Tannpris tilbyr deg Les mer

Kontakt oss

Om Tannpris

Tannpris vil at alle skal ha muligheten til å ha god tannhelse. Tannpris sin visjon er tannhelse for alle. Tannpris vil at du skal få best behandling til best pris.

Tannlegepriser

Det er stor forskjell på tannlegepriser i Norge og utlandet. Finn ut hvor mye du kan spare ved å utføre tannbehandlingen i utlandet.

Nyhetsbrev

Følg med på de seneste nyhetene om Tannpris og innen tannhelse.

Besøk oss