Tannbehandling

Vår visjon

Tannpris vil at alle skal ha muligheten til å ha god tannhelse. Vår visjon er tannhelse for alle. Tannpris vil at du skal få best behandling til best pris.

Priskalkulatoren

Her kan du regne ut hvor mye din tannlegebehandling kan komme til å koste. Du kan også se hvor mye du kan spare ved og gjøre din behandling i utlandet.

Tannlege i utlandet

Tannlege i utlandet.

Hvordan finne tannlege i utlandet? Har du lenge tenkt på å dra til tannlege i utlandet, men lurer på hvordan du finner en flink tannlege som du kan kommunisere godt med og som gir deg en god behandling? En tannlege i utlandet som verken gjør for mye (overbehandler) eller lar tilfeller som burde ordnes på stå slik at du risikerer større problemer i framtiden (underbehandler)? Med den negative rapporteringen i media er det lett å bli skeptisk til tannlege i utlandet. Det man må huske på er at alt ikke er sort eller hvitt. Liksom i Norge, varierer kvaliteten hos ulike tannleger også i utlandet. Selv om en tann er en tann, uansett om den er norsk eller utenlandsk, kan det finnes forskjeller i hvordan man velger å behandle tannen. Dette kan variere fra tannlege til tannlege, fra klinikk til klinikk og fra land til land. Uansett om du velger å gjøre din behandling i Norge eller utlandet vil det alltid være behov for vedlikehold og muligens reparasjon av utført behandling. Tannpris anbefaler deg regelmessig kontroll og vedlikehold hos tannlege i Norge, selv om du velger å utføre større behandlinger i utlandet.

Gratis ferie kan bli virkelighet om du velger å gjøre tannbehandlingen din i utlandet. På grunn av forskjeller i drift- og materialkostnader og valutakurser mellom ulike land kan du spare penger på å gjøre tannbehandlingen din i utlandet. Behøver du mye tannbehandling kan du kanskje spare en større sum på å gjøre tannbehandlingen i utlandet. Tannpris har ulike sertifiserte samarbeidspartnere i utlandet. Reiser du i EU/EØS-land har du fremdeles rett til å få refusjon fra HELFO (NAV).

 

Hvordan finne tannlege i utlandet?

Tannpris har prioritert å finne tannleger i utlandet som deler vår visjon om at tenner har det best når de blir minst mulig borret i.  Våre samarbeidspartnere fokuserer på forebyggende behandling for å bevare dine tenner lengst mulig. Samtidig har de stor erfaring og høy faglig oppdatert kompetanse hva gjelder store behandlinger med fokus på estetikk og funksjon. Les mer om våre samarbeidspartnere her.

Gratis ferie ved tannbehandling i utlandet

Tannpris har flere samarbeidspartnere i ulike land. Du kan velge samarbeidspartnere ettersom hva du måtte ønske: en storbyhelg, shoppingweekend, sparereise eller solferie. De pengene du skulle brukt på tannbehandling i Norge kan brukes på både tannbehandling og ferie i utlandet. Kanskje blir det noe til overs også. Du skal være klar over at det er behandlende tannlege som er ansvarlig for behandlingen og eventuell oppfølgning. Tannpris kan likevel tilby deg muligheten til oppfølgning hos tannlege i Norge etter behandling utført i utlandet. For å forenkle kommunikasjonen med norske tannleger benytter Tannpris sine utenlandske samarbeidspartnere seg av engelsk journalføring. Tannpris passer også på at samtlige samarbeidspartnere benytter seg av lignende materiale og behandlingsmetoder. Dette for å forenkle eventuelle reparasjoner og oppfølgning hos din tannlege i Norge. Tannpris vil hjelpe deg finne en god tannlege. Tannlegen som behandler deg har ansvar for din behandling. Tannpris tar ikke ansvar for behandlingen din. Klikk her for å bestille en time eller få mer informasjon nå.

Tannbehandling i utlandet

Mange av oss syns att tannlegebesøk er veldig kostbar og ønsker finne en billig tannlege. Dessverre får ikke tannleger samme økonomiske stø...

Les mer

Trenger du mye tannbehandling?

Trenger du mye tannbehandling? Lurer du på hvor mye det kommer til å koste? Tannpris tilbyr deg Les mer

Kontakt oss

Om Tannpris

Tannpris vil at alle skal ha muligheten til å ha god tannhelse. Tannpris sin visjon er tannhelse for alle. Tannpris vil at du skal få best behandling til best pris.

Tannlegepriser

Det er stor forskjell på tannlegepriser i Norge og utlandet. Finn ut hvor mye du kan spare ved å utføre tannbehandlingen i utlandet.

Nyhetsbrev

Følg med på de seneste nyhetene om Tannpris og innen tannhelse.

Besøk oss