Tannbehandling

Vår visjon

Tannpris vil at alle skal ha muligheten til å ha god tannhelse. Vår visjon er tannhelse for alle. Tannpris vil at du skal få best behandling til best pris.

Priskalkulatoren

Her kan du regne ut hvor mye din tannlegebehandling kan komme til å koste. Du kan også se hvor mye du kan spare ved og gjøre din behandling i utlandet.

Tannlege i Fredrikstad

Finn en tannlege i Fredrikstad

Å velge tannlege kan være vanskelig spesielt om du har stort behandlingsbehov. Munnen er et personlig område i kroppen og er veldig følsomt. Derfor er det viktig å finne en god tannlege som kan tilby deg god behandling til rimelig pris. I Fredrikstad finnes det flere tannleger og de fleste har god kvalitet på behandling, men tilgjengelighet, service og priser kan være faktorer som tannleger i Fredrikstad må bli bedre på. Fredrikstad er en by med god tilvekst og med behov for et tannlegesenter som kan hjelpe pasienter med store behandlinger til en rimelig pris. Tannpris samarbeider med tannleger i Oslo som kan tilby gratis konsultasjon til deg som har mye å gjøre. Tannpris kommer til å ha flere samarbeidspartnere i løpet av kort tid. Vi planlegger å ha samarbeid med tannleger i Fredrikstad, Sarpsborg, Strömstad, Tønsberg, Horten, Kristiansand, Bergen, Stavanger og Tromsø. I tillegg har vi samarbeid med tannleger i Polen, Tyskland, Ungarn, Serbia, Tyrkia, Spania og Thailand.

 

God munnhelse er veldig viktig for god livskvalitet og framgang i dagens samfunn. Tannpris jobber for å øke tannhelsen til alle. Dårlig råd og tannlegeskrekk er de vanligste årsakene til dårlig munnhelse. Tannpris vil hjelpe deg å finne en god og rimelig tannlege nær deg eller i utlandet. Du får en undersøkelse hos en norsk tannlege som informerer deg om hvilken behandling du trenger og hva det vil koste deg i Norge eller i utlandet. Du kan selv på forhånd regne ut hvor mye din tannbehandling vil komme til å koste ved å bruke priskalkulatoren. Klikk her for å komme til priskalkulatoren. Priskalkulatoren hjelper deg å sammenligne priser på ulike behandlinger i Norge og utlandet. Du får også informasjon om hva det innebærer å få tannbehandling i utlandet. Du får selv bestemme hvor du vil utføre din behandling.

Klikk her for å bestille time eller få mer informasjon nå.

Tannbehandling i utlandet

Mange av oss syns att tannlegebesøk er veldig kostbar og ønsker finne en billig tannlege. Dessverre får ikke tannleger samme økonomiske stø...

Les mer

Trenger du mye tannbehandling?

Trenger du mye tannbehandling? Lurer du på hvor mye det kommer til å koste? Tannpris tilbyr deg Les mer

Kontakt oss

Om Tannpris

Tannpris vil at alle skal ha muligheten til å ha god tannhelse. Tannpris sin visjon er tannhelse for alle. Tannpris vil at du skal få best behandling til best pris.

Tannlegepriser

Det er stor forskjell på tannlegepriser i Norge og utlandet. Finn ut hvor mye du kan spare ved å utføre tannbehandlingen i utlandet.

Nyhetsbrev

Følg med på de seneste nyhetene om Tannpris og innen tannhelse.

Besøk oss