Tannbehandling

Vår visjon

Tannpris vil at alle skal ha muligheten til å ha god tannhelse. Vår visjon er tannhelse for alle. Tannpris vil at du skal få best behandling til best pris.

Priskalkulatoren

Her kan du regne ut hvor mye din tannlegebehandling kan komme til å koste. Du kan også se hvor mye du kan spare ved og gjøre din behandling i utlandet.

Tannlege i Norge

Tannlege i Norge

Tannlege i Norge

Leter du etter en flink tannlege i Norge? Har du hatt det vanskelig med å finne en dyktig og hyggelig tannlege i Norge? Tannpris drives av norske tannleger i Norge. Vi har erfaring av å jobbe som tannlege i Norge, i forskjellige deler av landet. Vi har også erfaring av å jobbe i Sverige, Danmark, Frankrike, England, Skottland og Polen. Vår felles erfaring av ulike miljøer, materiell, behandlinger og pasienter viser at det kan være forskjell på behandlingmetoder i ulike land. Derfor vet vi at kvaliteten mellom tannleger skiller seg, ikke bare mellom land men også mellom tannleger i samme land. Ingen tannbehandling har 100% suksessrate, da det dreier seg om skadede tenner. Tennene er i tillegg biologisk vev som kan reagere ulikt på samme behandling.

Uansett om du velger å gjøre din behandling i Norge eller utlandet vil det alltid være behov for vedlikehold og muligens reparasjon av utført behandling. Hvis du utfører behandling i utlandet har du dessverre ikke rett til kompensasjon gjennom norsk pasientskadeerstatning (NPE). NPE er noe som de fleste norske tannleger har. Skulle det hende at du ønsker reklamasjon på behandling utført i utlandet, må du henvende deg til tannlegen som ansvarlig for den utførte behandlingen. Tannpris anbefaler deg regelmessig kontroll og vedlikehold hos tannlege i Norge, selv om du velger å utføre større behandlinger i utlandet.

Tannbehandling i Norge er kostbart på bakgrunn av et høyt kostnadsnivå. Å finne en flink tannlege i Norge kan være like vanskelig som å finne en flink tannlege i utlandet.  Derfor har Tannpris funnet seriøse tannleger i Norge som holder høy standard til rimelig pris. Dessverre er det ikke bare å finne den billigste tannlegen, da kvaliteten på behandlingen varierer veldig selv i Norge. Vi i Tannpris er selv tannleger og kan bedømme andre tannlegers kompetanse og behandlingsmetoder. Vi kan dessuten vurdere standarden på klinikk og utstyr. På denne måten får du mest valuta for pengene.

For tiden har vi samarbeidspartnere i Oslo og vi jobber med å få samarbeidspartnere i flere deler av landet slik at alle kan få tilgang til en dyktig tannlege i Norge. Klikk her for å bestille en time eller få mer informasjon nå.

Tannbehandling i utlandet

Mange av oss syns att tannlegebesøk er veldig kostbar og ønsker finne en billig tannlege. Dessverre får ikke tannleger samme økonomiske stø...

Les mer

Trenger du mye tannbehandling?

Trenger du mye tannbehandling? Lurer du på hvor mye det kommer til å koste? Tannpris tilbyr deg Les mer

Kontakt oss

Om Tannpris

Tannpris vil at alle skal ha muligheten til å ha god tannhelse. Tannpris sin visjon er tannhelse for alle. Tannpris vil at du skal få best behandling til best pris.

Tannlegepriser

Det er stor forskjell på tannlegepriser i Norge og utlandet. Finn ut hvor mye du kan spare ved å utføre tannbehandlingen i utlandet.

Nyhetsbrev

Følg med på de seneste nyhetene om Tannpris og innen tannhelse.

Besøk oss