Tannbehandling

Vår visjon

Tannpris vil at alle skal ha muligheten til å ha god tannhelse. Vår visjon er tannhelse for alle. Tannpris vil at du skal få best behandling til best pris.

Priskalkulatoren

Her kan du regne ut hvor mye din tannlegebehandling kan komme til å koste. Du kan også se hvor mye du kan spare ved og gjøre din behandling i utlandet.

Tannlege

Tannlege

Finn tannlege i Norge eller utlandet.

Å finne en god og behagelig tannlege er utfordring for mange. Spesielt hvis du har hatt dårlige opplevelser tidligere og lider av tannlegeskrekk. Tannleger jobber i munnen vår, et område som er svært sensitivt og personlig. Derfor er det veldig viktig å finne en tannlege som du kan bygge opp et tillitsforhold med og føle deg trygg hos.

Hvordan skal en tannlege være

Tannlegen bør lytte til deg og dine behov, ta seg god tid og forklare på en slik måte at du blir delaktig i din tannhelse og tannbehandling. Han eller hun bør informere deg grundig om hvordan du tar godt vare på dine tenner. Ved eventuell behandling bør du først og fremst informeres om hvorfor tannen trenger behandling, mulige behandlingsalternativer og eventuell risiko. Tannlegen må informere deg om hvordan behandlingen utføres, hvor lang tid det tar og hva slags prognose behandlingen har. I tillegg må du få informasjon om hvordan du skal ta vare på og rengjøre tennene etter behandlingen. Din tannlege må ha en tydelig plan på hvordan dere skal følge opp og vedlikeholde dine tenner. Ved behandlinger, spesielt store behandlinger, må det tas forbehold om at behandlingplanen kan endres underveis. Dette kan medføre forsinkelser og muligens ekstra kostnader. Du har som pasient rett til skriftlig kostnadsoverslag dersom kostnaden overstiger 5.000 NOK.

 

8 tips for å finne en dyktig og behagelig tannlege

Velg en tannlege som:

  • tar seg tid for deg og lytter til deg og dine behov
  • fokuserer på deg, og ikke bare dine tenner
  • kan kommunisere på en måte du forstår
  • informerer deg godt på forhånd
  • tillater deg å spørre og avbryte behandlingen for pause
  • verdsetter forebyggende behandling, slik at du kan bevare dine tenner lengst mulig og unngå overdriven behandling
  • tilbyr smertefri behandling
  • oppdaterer seg jevnlig vad gjelder nye behandlingsmetoder, materiell og utstyr

Tannpris prioriterer å samarbeide med tannhelsepersonell som setter deg i fokus. Tannpris har samarbeidspartnere både i Norge og i utlandet.

Tannbehandling i utlandet

Mange av oss syns att tannlegebesøk er veldig kostbar og ønsker finne en billig tannlege. Dessverre får ikke tannleger samme økonomiske stø...

Les mer

Trenger du mye tannbehandling?

Trenger du mye tannbehandling? Lurer du på hvor mye det kommer til å koste? Tannpris tilbyr deg Les mer

Kontakt oss

Om Tannpris

Tannpris vil at alle skal ha muligheten til å ha god tannhelse. Tannpris sin visjon er tannhelse for alle. Tannpris vil at du skal få best behandling til best pris.

Tannlegepriser

Det er stor forskjell på tannlegepriser i Norge og utlandet. Finn ut hvor mye du kan spare ved å utføre tannbehandlingen i utlandet.

Nyhetsbrev

Følg med på de seneste nyhetene om Tannpris og innen tannhelse.

Besøk oss