Tannbehandling

Vår visjon

Tannpris vil at alle skal ha muligheten til å ha god tannhelse. Vår visjon er tannhelse for alle. Tannpris vil at du skal få best behandling til best pris.

Priskalkulatoren

Her kan du regne ut hvor mye din tannlegebehandling kan komme til å koste. Du kan også se hvor mye du kan spare ved og gjøre din behandling i utlandet.

Tanntrekking

TanntrekkingDersom en tann er såpass skadet at den ikke kan reddes eller om man ikke har råd til nødvendig tannbehandling er tanntrekking et alternativ. Tannpris anbefaler deg alltid å beholde dine naturlige tenner selv om tannbehandling i Norge kan være kostbart. Spesielt dersom du har unngått tannlegebesøk i mange år på grunn av tannlegeskrekk eller andre årsaker. Dersom du har mange tenner som trenger og repareres kan det fort bli veldig dyrt. Tannpris kan tilby deg muligheten til å få utført store behandlinger i utlandet slik at du ikke er nødt til å trekke dine tenner på grunn av at du ikke har råd til nødvendig tannbehandling i Norge. Om du kjenner uro før tanntrekking kan dette også utføres med beroligende midler eller under narkose. Savner du tidligere fjernede tenner kan du erstatte disse med tannimplantater eller tannbroer.

Visdomstenner kan forårsake ubehag og smerter da det ofte ikke er plass til de, at de ikke kommer helt på plass og derfor er vanskelig å rengjøre. Dessuten kan de skade nabotennene dersom de vokser skjevt og trykker på nabotannen. Dersom vidomstennene har kommet helt ut og de ikke er til besvær trenger man som oftest ikke fjerne de.  Hvis du har fått problemer med visdomstenner er det best å fjerne de ettersom problemet som regel vil komme tilbake. Visdomstenner sitter såpass langt bak i munnen at de ikke har noen funksjon for bittet. Har du visdomstenner til besvær kan du bestille time for å fjerne dine visdomstenner her.

Slik foregår en smertefri tanntrekking

  1. Tannlegen bedøver området rundt tannen med lokalbedøvelse slik at tannen er godt bedøvet.
  2. Deretter rugger tannlegen forsiktig på tannen og løfter den ut av munnen.
  3. Etter en tanntrekking vil området der tannen satt være litt ømt. Du kan ta reseptfrie smertestillende midler som for eksempel Ibux eller Paracet dersom du vil minske ubehaget.
  4. Ømheten vil avta med tiden men området kan være sårt opp til 2 uker. Det er best å la såret tilhele seg i ro.
  5. Dersom du får ordentlig vondt, blir veldig hoven eller får feber bør du kontakte din tannlege.

Lurer du på hvordan du kan erstatte manglende tenner ta kontakt for en gratis uforpliktende konsultasjon.

Tannbehandling i utlandet

Mange av oss syns att tannlegebesøk er veldig kostbar og ønsker finne en billig tannlege. Dessverre får ikke tannleger samme økonomiske stø...

Les mer

Trenger du mye tannbehandling?

Trenger du mye tannbehandling? Lurer du på hvor mye det kommer til å koste? Tannpris tilbyr deg Les mer

Kontakt oss

Om Tannpris

Tannpris vil at alle skal ha muligheten til å ha god tannhelse. Tannpris sin visjon er tannhelse for alle. Tannpris vil at du skal få best behandling til best pris.

Tannlegepriser

Det er stor forskjell på tannlegepriser i Norge og utlandet. Finn ut hvor mye du kan spare ved å utføre tannbehandlingen i utlandet.

Nyhetsbrev

Følg med på de seneste nyhetene om Tannpris og innen tannhelse.

Besøk oss