Tannbehandling

Vår visjon

Tannpris vil at alle skal ha muligheten til å ha god tannhelse. Vår visjon er tannhelse for alle. Tannpris vil at du skal få best behandling til best pris.

Priskalkulatoren

Her kan du regne ut hvor mye din tannlegebehandling kan komme til å koste. Du kan også se hvor mye du kan spare ved og gjøre din behandling i utlandet.

Tannregulering

Tennenes form og posisjon er viktig for hvordan vi oppfatter smilet vårt. I samfunnet vårt har vi fått lavere toleranse mot skjeve tenner, trangstillinger, glipper eller bittfeil, slik som overbitt eller underbitt. Smilet er ofte det første vi legger merke til når vi treffer og omgås andre mennesker. I vårt samfunn settes det stor pris på et pent smil. Fine tenner som sitter rett i en harmonisk tannbue kjennetegner et pent smil. Forsking har vist at pene tenner og et fint smil gir høyere sosial status og forbindes med ungdommelighet og suksess.

Idag finnes det ulike typer for tannregulering.  De fleste voksne vil helst ha usynlig tannregulering, hvilket er fullt mulig idag. Det finnes både fast og avtagbar usynlig tannregulering slik som for eksempel Invisalign. Fordelen med avtagbar tannregulering er at det er enklere å rengjøre tennene og at man slipper å feste en metalltråd til tennene. Ulempen er at den avtagbare tannreguleringen er dyrere og ikke fungerer helt på visse typer bittfeil. Tannregulering som er festet til tennenes bakside er på en måte også usynlig, men man kan i starten få gnagsår, vanskeligheter med tale og problemer med munhygienen da det er vanskeligere å få tilgang til tennene.

Tannregulering

Tradisjonell tannregulering.

Invisalign

Usynlig tannregulering.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tannregulering behøver ordentlig planlegging og kan ta lang tid. Normalt bør man regne med 6 måneder til 1 år med aktiv behandling. Under aktiv behandling flytter man tennene til den posisjonen man ønsker. Etter dette må man holde tennene på plass. Det finnes ulike alternativer for å gjøre dette, for eksempel å feste en tråd bak tennene eller benytte seg av en skinne man bruker i blant. Våre samarbeidspartnere tilbyr deg en gratis og uforpliktende konsultasjon der man ser på dine tenner, lytter til dine ønsker og informerer deg om ulike behandlingsalternativ. Du velger selvfølgelig selv hvilken type tannregulering som passer for deg. Klikk her for å bestille en gratis og uforpliktende konsultasjon nå.

Tannbehandling i utlandet

Mange av oss syns att tannlegebesøk er veldig kostbar og ønsker finne en billig tannlege. Dessverre får ikke tannleger samme økonomiske stø...

Les mer

Trenger du mye tannbehandling?

Trenger du mye tannbehandling? Lurer du på hvor mye det kommer til å koste? Tannpris tilbyr deg Les mer

Kontakt oss

Om Tannpris

Tannpris vil at alle skal ha muligheten til å ha god tannhelse. Tannpris sin visjon er tannhelse for alle. Tannpris vil at du skal få best behandling til best pris.

Tannlegepriser

Det er stor forskjell på tannlegepriser i Norge og utlandet. Finn ut hvor mye du kan spare ved å utføre tannbehandlingen i utlandet.

Nyhetsbrev

Følg med på de seneste nyhetene om Tannpris og innen tannhelse.

Besøk oss