Tannbehandling

Vår visjon

Tannpris vil at alle skal ha muligheten til å ha god tannhelse. Vår visjon er tannhelse for alle. Tannpris vil at du skal få best behandling til best pris.

Priskalkulatoren

Her kan du regne ut hvor mye din tannlegebehandling kan komme til å koste. Du kan også se hvor mye du kan spare ved og gjøre din behandling i utlandet.

Tannlegeskrekk

Finn en tannlege du stoler på.

Finn en tannlege du stoler på.

Tannlegeskrekk er et omfattende problem som mange av oss lider av. Tannlegene som samarbeider med Tannpris behandler daglig pasienter med tannlegeskrekk. Vi som har tannlegeskrekk unngår gjerne tannlegebesøk. Dette kan resultere i at små tannproblemer blir større og dermed krever større behandling. Tannhelse er viktig for vårt velbefinnende.

I vårt samfunn tolkes friske og vakre tenner som tegn på velstand og fremgang. Dårlig munnhelse kan dessverre påvirke tolkningen av oss på en negativ måte. Våre private og profesjonelle liv kan påvirkes negativt av dårlig munnhelse og ødelagte tenner. Infeksjoner i munnhulen påvirker resten av kroppen negativt og kan forhøye risikoen for andre sykdommer. Ødelagte tenner kan minske matgleden. Er du dessuten misfornøyd med tennenes utseende, smiler og ler du mindre, og kjenner dermed mindre glede. Tannlegeskrekk er mulig å behandle med stor fremgang. Det viktigste er at du kommer i kontakt med en tannlege du stoler på og kjenner deg trygg med. For å etablere en trygg relasjon med din tannlege kreves det at begge to setter av tid til å diskutere og behandle både din frykt og dine tenner.

Du bestemmer selv om du vil gjøre alt på en gang (dersom mulig) eller om du vil gjennomgå behandlingene steg for steg. Om du kjenner at du behøver beroligende midler, lystgass eller narkose kan vi selvfølgelig diskutere dette med deg. Vi tilbyr deg gjerne et møte i et nøytralt miljø der vi kan lytte til deg og dine behov, og diskutere hvordan vi kan behandle din tannlegeskrekk.

Tips for å minske din tannlegeskrekk

  • Finn en tannlege som kan tenke seg å lytte til deg og dine behov.
  • Finn en tannlege som tar seg god tid til deg og er interessert i å behandle pasienter med tannlegeskrekk.
  • Prioritere din tannlegeskrekk og bestill en time så snart som mulig.
  • Ta gjerne med en god venn eller et familiemedlem som kan støtte deg under besøket.
  • Ta gjerne med deg musikk som du kan høre på under behandlingen.
  • Fortell tannlegen om nøyaktig hva du er redd for.
  • Avbryt gjerne tannlegen for å stille spørsmål eller for å ta en pause.
  • Tenk ikke på hvordan det ser ut i munnen.
  • Vær stolt over at du har tatt det første og viktigste steget for å behandle din tannlegeskrekk.
  • Gi deg selv ros etter tannlegebesøket og unn deg noe du liker som belønning.

Ta det første og viktigste steget i å behandle din tannlegeskrekk idag, bestill time nå. Tannpris vil gjerne få deg til å smile mer. Klikk her for å bestille en time idag.

Tannbehandling i utlandet

Mange av oss syns att tannlegebesøk er veldig kostbar og ønsker finne en billig tannlege. Dessverre får ikke tannleger samme økonomiske stø...

Les mer

Trenger du mye tannbehandling?

Trenger du mye tannbehandling? Lurer du på hvor mye det kommer til å koste? Tannpris tilbyr deg Les mer

Kontakt oss

Om Tannpris

Tannpris vil at alle skal ha muligheten til å ha god tannhelse. Tannpris sin visjon er tannhelse for alle. Tannpris vil at du skal få best behandling til best pris.

Tannlegepriser

Det er stor forskjell på tannlegepriser i Norge og utlandet. Finn ut hvor mye du kan spare ved å utføre tannbehandlingen i utlandet.

Nyhetsbrev

Følg med på de seneste nyhetene om Tannpris og innen tannhelse.

Besøk oss