Tannbehandling

Vår visjon

Tannpris vil at alle skal ha muligheten til å ha god tannhelse. Vår visjon er tannhelse for alle. Tannpris vil at du skal få best behandling til best pris.

Priskalkulatoren

Her kan du regne ut hvor mye din tannlegebehandling kan komme til å koste. Du kan også se hvor mye du kan spare ved og gjøre din behandling i utlandet.

Tannkirurgi

Tannkirurgi av visdomstenner

Visdomstenner kan forårsake problemer i form av ubehag og smerte. Visdomstenner vokser ofte ikke helt ut og for deg er det vanskelig å holde det rent så langt bak i munnen. Derfor kan tannlegen anbefale deg å fjerne visdomstenner som mest sannsynlig vil forårsake problemer i fremtiden. Fjerning av visdomstenner utføres under lokalbedøvelse og skal være helt smertefritt. Iblant behøver tannlegen å løfte på tannkjøttet rundt visdomstannen og ta bort litt ben for å få tak i visdomstannen. Etter en vidsomstannsoperasjon er det vanlig med litt ømhet i området, men sterk smerte er uvanlig.

Tannkirurgi ved rotspissamputasjon

Rotspissamputasjon innebærer at man tar bort spissen på tannroten, men resten av tannen blir sittende på plass. Dette er en behandling som tannlegen kan anbefale deg om du har en betennelse ved rotspissen som ikke forsvinner selv om tannen tidligere har blitt rotfylt. Dersom tannen har både stift og krone er det enklere å gjøre en rotspissamputasjon enn å gjøre en ny rotfylling.

Tannkirurgi ved tannkjøttsoperasjon

Om vanlig tannkjøttsbehandling ikke lykkes må tannlegen åpne opp tannkjøttet for å se hvor bakteriene og tannsteinen gjemmer seg. Deretter fjerner tannlegen bakteriene og tannsteinen. Det er utrolig viktig at du har god munnhygiene for å kunne få gode resultater av en tannkjøttsoperasjon. Klikk her for å bestille en time eller få mer informasjon nå.

Tannlegen forklarer godt for tannkirurgi.

Tannlegen informerer godt før tannkirurgi.

Tannbehandling i utlandet

Mange av oss syns att tannlegebesøk er veldig kostbar og ønsker finne en billig tannlege. Dessverre får ikke tannleger samme økonomiske stø...

Les mer

Trenger du mye tannbehandling?

Trenger du mye tannbehandling? Lurer du på hvor mye det kommer til å koste? Tannpris tilbyr deg Les mer

Kontakt oss

Om Tannpris

Tannpris vil at alle skal ha muligheten til å ha god tannhelse. Tannpris sin visjon er tannhelse for alle. Tannpris vil at du skal få best behandling til best pris.

Tannlegepriser

Det er stor forskjell på tannlegepriser i Norge og utlandet. Finn ut hvor mye du kan spare ved å utføre tannbehandlingen i utlandet.

Nyhetsbrev

Følg med på de seneste nyhetene om Tannpris og innen tannhelse.

Besøk oss