Tannbehandling

Vår visjon

Tannpris vil at alle skal ha muligheten til å ha god tannhelse. Vår visjon er tannhelse for alle. Tannpris vil at du skal få best behandling til best pris.

Priskalkulatoren

Her kan du regne ut hvor mye din tannlegebehandling kan komme til å koste. Du kan også se hvor mye du kan spare ved og gjøre din behandling i utlandet.

Tannimplantat

Tannimplatat.

Tannimplatat

Tannimplantater, også feilaktig kjent som tannimplantanter, tannimplantantater eller tannimplantasjer, er den mest moderne behandlingen for å erstatte mistede eller manglende tenner. Tannlegen kan erstatte en eller flere tenner ved hjelp av tannimplantater uten å skade nabotennene. Implantatbehandling har en veldig god prognose og forårsaker sjelden problemer. Et tannimplantat fungerer som en naturlig tann og på samme måte behøver det rengjøring, vedlikehold og oppfølgning. Implantatbehandling er en investering som gir deg nye tenner og lar deg tygge naturlig. Idag kan de fleste personer få tannimplantater med godt resultat, forutsatt at man samarbeider godt med tannlegen.

Fordeler med implantatbehandling

  1. Faste tenner som ligner dine naturlige tenner
  2. Det kan ikke bli hull (karies) i tannimplantater.
  3. Du kan erstatte en eller flere tenner uten å skade nabotenner.

Ulemper med implantatbehandling

  1. Det forutsettes at man har nok ben til å feste tannimplantatet i.
  2. Behandling kan ta tid og være kostbar.

Smertefri tannimplantatbehandling

Et tannimplantat består av to deler. En del likner tannroten og den andre delen likner tannkronen. Idag finnes det ulike typer tannimplantater. De fleste består av titan som fester seg godt i kjevebenet. Tannimplantatbehandlingen skal være helt smertefri og utføres oftest under lokalbedøvelse. Idag har man utviklet metoder der man i visse tilfeller kan få tannimplantat på én dag. Ofte kan tannimplantatbehandlingen likevel ta litt tid. For at ditt tannimplantat skal feste seg godt i benet kan du være nødt til å vente 2- 4 måneder. Under ventetiden kan du få midlertidige tenner dersom du ønsker det.

1. Plassen for implantat forberedes.
2. Implantatet er satt på plass.
3. Når implantatet er godt festet settes et stift på plass.
4. Kronen festes til implantatet gjennom stiften.

Normalt kan det ta 2 til 3 besøk før man er ferdig med implantatbehandlingen. Ved større behandlinger kan det være behov for enda flere besøk. Som ved alle andre behandlinger behøves daglig vedlikehold og regelmessig oppfølgning for et godt resultat. Derfor anbefaler Tannpris alle pasienter å gå til tannlege regelmessig. Ved implantatbehandling er det viktig å vite hva slags implantatsystem som tannlegen benytter seg av. Dersom du bestemmer deg for å utføre behandlingen i utlandet er det veldig viktig at tannlegen benytter seg av velkjente implantatsystemer som brukes i Norge. Da kan tannleger i Norge hjelpe deg med oppfølgning og vedlikehold. Alle Tannpris sine samarbeidspartnere benytter seg av velkjente implantatsystemer med tanke på vedlikehold og oppfølgning.

Savner du tenner eller er du lei av løse tenner, kan tannimplantat være en bra løsning for deg. Alder er intet hinder for tannimplantatbehandling. Vi tilbyr deg gjerne en gratis uforpliktende tannimplantatkonsultasjon. Klikk her for å bestille en time eller få mer informasjon nå.

Tannbehandling i utlandet

Mange av oss syns att tannlegebesøk er veldig kostbar og ønsker finne en billig tannlege. Dessverre får ikke tannleger samme økonomiske stø...

Les mer

Trenger du mye tannbehandling?

Trenger du mye tannbehandling? Lurer du på hvor mye det kommer til å koste? Tannpris tilbyr deg Les mer

Kontakt oss

Om Tannpris

Tannpris vil at alle skal ha muligheten til å ha god tannhelse. Tannpris sin visjon er tannhelse for alle. Tannpris vil at du skal få best behandling til best pris.

Tannlegepriser

Det er stor forskjell på tannlegepriser i Norge og utlandet. Finn ut hvor mye du kan spare ved å utføre tannbehandlingen i utlandet.

Nyhetsbrev

Følg med på de seneste nyhetene om Tannpris og innen tannhelse.

Besøk oss