Tannbehandling

Vår visjon

Tannpris vil at alle skal ha muligheten til å ha god tannhelse. Vår visjon er tannhelse for alle. Tannpris vil at du skal få best behandling til best pris.

Priskalkulatoren

Her kan du regne ut hvor mye din tannlegebehandling kan komme til å koste. Du kan også se hvor mye du kan spare ved og gjøre din behandling i utlandet.

Snorkeskinne

Snorker du? Bruk snorkeskinne og bli kvitt snorkingen. Snorking er et resultat av innsnevring av de øvre luftveier. Da luftpassasjen blokkeres medfører dette ujevn lufttilstrømning. Eksempler på vanlige årsaker er:

  • Tungen blokkerer luftveiene når man sover på ryggen
  • Svakhet i halsen hvilket blokkerer lufttilstrømningen
  • Ansamling av fett i hals og nakke
  • Obstruktiv søvnapné
  • Beroligende midler som alkohol og medikamenter som avslapper musklene

Snorking er et vanlig problem som minsker både din og din partners livskvalitet. Du som snorker sover ikke tilstrekkelig bra. Eksempler på symptomer er ofte dagtrøtthet, konsentrasjonsvansker, irritabilitet og hodepine. I visse tilfeller kan det også lede til hukommelseproblemer, hyppig nattlig vannlating og impotens. Ved snorking får ikke kroppen din slappet helt av under søvnen ettersom du ikke faller helt i dypsøvn.

Snorking forstyrrer søvnkvaliteten. Bruk snorkeskinne!

Snorking forstyrrer søvnkvaliteten for deg og din partner. Bruk snorkeskinne og bli kvitt din snorking.

Ved snorking i kombinasjon av sovnapne får du også pusteopphold. Det medfører minsket oksygentilførsel til blodet på grunn av blokkering av de øvre luftveier. Ett pusteopphold kan vare mellom 20 og 40 sekunder. I alvorlige tilfeller av søvnapné har man pusteopphold over 30 ganger per søvntime. Forskning har påvist at snorking øker risikoen for høyt blodtrykk og hjerte- og karsykdommer. Risikoen for hjerneslag er åtte ganger høyere. For hjerteinfarkt er risikoen tyve ganger høyere.

Om du snorker bør du ta dette på alvor og utrede snorkingen. Dette er ekstra viktig hvis du også har søvnapné. For å minske risikoen for hjerte- og karsykdommer bør grunnen til snorkingen behandles. Ett eksempel på behandling er snorkeskinne. Din lege eller tannlege kan hjelpe deg.

En enkel og reversibel behandling ved snorking og mild til moderat søvnapné er en snorkeskinne. Snorkeskinne er en god behandling som behandler snorkingen og øker din søvnkvalitet. En snorkeskinne benyttes på natten og fungerer ved å dra frem underkjeven og tungen. Snorkeskinnen skaper mer plass i svelget for så og kunne puste uten å snorke. Da snorkeskinnen forbedrer pustingen øker også mengden oksygen i blodet.  Ta snorkingen på alvor og kontakt oss idag for å få bedre søvn- og livskvalitet for både deg og din partner ved å anskaffe deg en snorkeskinne.

Tannbehandling i utlandet

Mange av oss syns att tannlegebesøk er veldig kostbar og ønsker finne en billig tannlege. Dessverre får ikke tannleger samme økonomiske stø...

Les mer

Trenger du mye tannbehandling?

Trenger du mye tannbehandling? Lurer du på hvor mye det kommer til å koste? Tannpris tilbyr deg Les mer

Kontakt oss

Om Tannpris

Tannpris vil at alle skal ha muligheten til å ha god tannhelse. Tannpris sin visjon er tannhelse for alle. Tannpris vil at du skal få best behandling til best pris.

Tannlegepriser

Det er stor forskjell på tannlegepriser i Norge og utlandet. Finn ut hvor mye du kan spare ved å utføre tannbehandlingen i utlandet.

Nyhetsbrev

Følg med på de seneste nyhetene om Tannpris og innen tannhelse.

Besøk oss