Tannbehandling

Vår visjon

Tannpris vil at alle skal ha muligheten til å ha god tannhelse. Vår visjon er tannhelse for alle. Tannpris vil at du skal få best behandling til best pris.

Priskalkulatoren

Her kan du regne ut hvor mye din tannlegebehandling kan komme til å koste. Du kan også se hvor mye du kan spare ved og gjøre din behandling i utlandet.

Skallfasett

Er du misfornøyd med formen og fargen på tennene dine? Har du ytre skader på tennene dine? Har du mellomrom mellom tennene som du ikke liker? Skjuler du munnen når du smiler? Smiler du mindre en du ønsket? Svarer du «ja» på en eller flere av disse spørsmålene kan skallfasett være noe for deg.

Smilet er ofte det første vi legger merke til når vi treffer og omgås med andre mennesker. I vårt samfunn settes det stor pris på et pent smil. Hvite, hele og fine tenner som sitter rett i en harmonisk tannbue kjennetegner et pent smil. Forskning har vist at pene tenner og et fint smil gir høyere sosial status og forbindes med ungdommelighet og suksess. Skallfasetter kan gi deg nye, fine tenner. En skallfasett er et nytt ytre skall på tannen, tynnere enn en negl.

Nytt smil med skallfasett.

Et nytt smil med skallfasetter.

Tannen eller tennene som skal ha skallfasetter slipes lett på utsiden. Et avtrykk av tennene sendes til tannteknikeren som lager skallfasettene. Ved fastsettning av skallfasett prøves den først. Er du og tannlegen din fornøyd festes den fast. En skallfasett limes til tannens utside. Skallfasetter ser veldig naturlige ut da de lages av tannfarget porselen som ligner tannemaljen som er på utsiden av naturlige tenner. Ved hjelp av skallfasetter kan man oppnå gode resultater i form av fine, naturlige og nye tenner. Fordelen med skallfasetter er at behandlingen ikke er like omfattende som alternative behandlinger, som for eksempel kronebehandling. Derfor er skallfasetter en mer skånsom behandling for tennene.

Fordeler

  1. Få et fint og naturlig smil
  2. Tannsubstansbesparende sammenlignet med kronebehandling.
  3. Mindre risiko for å skade tannerven ved behandling.

Ulemper

  1. Fasettene kan falle av dersom du tygger feil på noe hardt eller gnisser mye
  2. Det kan være kostbart dersom du ønsker perfekt estetikk.

Akkurat som naturlige tenner så trenger skallfasetter daglig rengjøring og regelmessig oppfølgning. Derfor anbefaler Tannpris deg å besøke tannlege for årlig kontroll. Klikk her for å bestille en time eller få mer informasjon nå.

Tannbehandling i utlandet

Mange av oss syns att tannlegebesøk er veldig kostbar og ønsker finne en billig tannlege. Dessverre får ikke tannleger samme økonomiske stø...

Les mer

Trenger du mye tannbehandling?

Trenger du mye tannbehandling? Lurer du på hvor mye det kommer til å koste? Tannpris tilbyr deg Les mer

Kontakt oss

Om Tannpris

Tannpris vil at alle skal ha muligheten til å ha god tannhelse. Tannpris sin visjon er tannhelse for alle. Tannpris vil at du skal få best behandling til best pris.

Tannlegepriser

Det er stor forskjell på tannlegepriser i Norge og utlandet. Finn ut hvor mye du kan spare ved å utføre tannbehandlingen i utlandet.

Nyhetsbrev

Følg med på de seneste nyhetene om Tannpris og innen tannhelse.

Besøk oss