Tannbehandling

Vår visjon

Tannpris vil at alle skal ha muligheten til å ha god tannhelse. Vår visjon er tannhelse for alle. Tannpris vil at du skal få best behandling til best pris.

Priskalkulatoren

Her kan du regne ut hvor mye din tannlegebehandling kan komme til å koste. Du kan også se hvor mye du kan spare ved og gjøre din behandling i utlandet.

Protese

Protese

Savner du flere tenner? Ønsker du en kjapp og billig løsning? Da kan protese også kalt gebiss, være noe for deg. Det er en avtagbar løsning som kan erstatte noen eller alle tennene. Det finnes både hel- og delprotese. En helprotese erstatter alle tenner, alternativt alle tennene i over- eller underkjeven. En delprotese erstatter en eller flere tenner i en kjeve. En delprotese sitter ofte noe bedre enn en helprotese ettersom den har klammere som festes rundt de gjenstående tennene.

Et gebiss er ikke et fast alternativ. Det innebærer at det kommer til å glippe og vippe. Det kan være vanskelig å tilvenne seg en protese i munnen. Den kan også glippe og forårsake gnagsår i begynnelsen. Det kan også være vanskelig å snakke med den før man har lært seg å bruke den. Er du i tillegg tørr i munnen kan det være vanskeligere å få protesen til å feste seg og fungere optimalt.

Protese og munhygiene

Det er viktig at man er ekstra nøye med munhygienen.  Mange med gebiss får lettere soppinfeksjon i munnen. Derfor skal den rengjøres daglig. Bruk gjerne oppvaskmiddel ettersom tannkrem kan slite på protesen.  Den skal helst tas ut av munnen på natten.

Protese og tannimplantat

Hvis du har en helprotese og vurderer tannimplantat er det bra om du ikke venter for lenge. Det som skjer når man ikke har noen tenner igjen i munnen er at benet ikke «trengs» og trekker seg tillbake. Det kan føre til at det den dagen du ønsker tannimplantat ikke finnes nok med bein til å feste implantatene i. I mange tilfeller kan det løses ved å transplantere ben. Uansett er behandlingen enklere dersom du kan unngå dette.

Idag benyttes gebiss i Norge oftest som midlertidig løsning i sammenheng med implantatbehandling. Studier har påvist at faste tenner, for eksempel implantat, kan forhøye din livskvalitet. Klikk her for å bestille en time eller få mer informasjon nå.

Tannbehandling i utlandet

Mange av oss syns att tannlegebesøk er veldig kostbar og ønsker finne en billig tannlege. Dessverre får ikke tannleger samme økonomiske stø...

Les mer

Trenger du mye tannbehandling?

Trenger du mye tannbehandling? Lurer du på hvor mye det kommer til å koste? Tannpris tilbyr deg Les mer

Kontakt oss

Om Tannpris

Tannpris vil at alle skal ha muligheten til å ha god tannhelse. Tannpris sin visjon er tannhelse for alle. Tannpris vil at du skal få best behandling til best pris.

Tannlegepriser

Det er stor forskjell på tannlegepriser i Norge og utlandet. Finn ut hvor mye du kan spare ved å utføre tannbehandlingen i utlandet.

Nyhetsbrev

Følg med på de seneste nyhetene om Tannpris og innen tannhelse.

Besøk oss