Tannbehandling

Vår visjon

Tannpris vil at alle skal ha muligheten til å ha god tannhelse. Vår visjon er tannhelse for alle. Tannpris vil at du skal få best behandling til best pris.

Priskalkulatoren

Her kan du regne ut hvor mye din tannlegebehandling kan komme til å koste. Du kan også se hvor mye du kan spare ved og gjøre din behandling i utlandet.

Oppfølgning og vedlikehold

Oppfolging og vedlikehold

Husk oppfølging!

Som ved all behandling er det viktig med oppfølgning og vedlikehold. Om du velger å gjøre din behandling i utlandet har Tannpris samarbeidspartnere i Oslo som med glede tilbyr deg oppfølgning og vedlikehold for best mulig resultat. Tannlegene i Oslo har god kommunikasjon med tannlegene i utlandet via Tannpris. Dette er for å øke din trygghet og resultatet på innhentet behandling utført ved en annen klinikk. Alle klinikker tilknyttet Tannpris har oppfylt Tannpris sine kriterier for moderne standard på klinikk og behandlinger. Uansett må Tannpris absolutt påpeke at det er tannlegen som utfører behandlingen som har fullt ansvar for aktuell behandling. Likevel kan det være betryggende å få tilbud om vedlikehold og oppfølgning hos tannlege i Oslo som har informasjon og utstyr tilgjengelig for å vedlikeholde behandlingen du har fått. Kontakt gjerne Tannpris for mer informasjon.

Tannbehandling i utlandet

Mange av oss syns att tannlegebesøk er veldig kostbar og ønsker finne en billig tannlege. Dessverre får ikke tannleger samme økonomiske stø...

Les mer

Trenger du mye tannbehandling?

Trenger du mye tannbehandling? Lurer du på hvor mye det kommer til å koste? Tannpris tilbyr deg Les mer

Kontakt oss

Om Tannpris

Tannpris vil at alle skal ha muligheten til å ha god tannhelse. Tannpris sin visjon er tannhelse for alle. Tannpris vil at du skal få best behandling til best pris.

Tannlegepriser

Det er stor forskjell på tannlegepriser i Norge og utlandet. Finn ut hvor mye du kan spare ved å utføre tannbehandlingen i utlandet.

Nyhetsbrev

Følg med på de seneste nyhetene om Tannpris og innen tannhelse.

Besøk oss