Tannbehandling

Vår visjon

Tannpris vil at alle skal ha muligheten til å ha god tannhelse. Vår visjon er tannhelse for alle. Tannpris vil at du skal få best behandling til best pris.

Priskalkulatoren

Her kan du regne ut hvor mye din tannlegebehandling kan komme til å koste. Du kan også se hvor mye du kan spare ved og gjøre din behandling i utlandet.

Tannbehandling

TannbehandlingTannpris ønsker å tilby deg all type tannbehandling. For oss i Tannpris er kvalitet og service veldig viktig. Tannpris har et bredt samarbeid med flere klinikker. De er alle sertifisert av Tannpris for å holde høy standard på tannbehandling. Våre samarbeidspartnere behandler daglig pasienter med tannlegeskrekk og tar seg god tid til å lytte til deg og dine behov. Vi fokuserer på smertefri og behagelig behandling og er stolte over å ha hjulpet flere pasienter med å bli kvitt sin tannlegeskrekk.

Klikk her for å se tilbakemeldinger fra pasienter hos Oslo Tannlegesenter, en av våre samarbeidspartnere. Her kan du gjerne lese mer om tannlegeskrekk.

Tannpris sine samarbeidspartnere utfører all type for tannbehandling, herunder fyllingsterapi, kroner og broer, kirurgi, implantatbehandlinger, bittskinner, snorkeskinner, sportskinner og usynlig tannregulering. Våre samarbeidspartnere utfører tannbehandling under narkose. Trenger du tannbehandling og vil vite mer om de ulike typene for tannbehandling kan du lese mer under tannbehandlinger.

Det kan være vanskelig å vite hvilken behandling du trenger og hvor mye den vil koste. Det finnes mange behandlingsalternativer og flere ulike priser på disse. Det hjelper om du kjenner til de ulike behandlingsalternativene før du går til tannlegen for at du skal kunne være delaktig i behandlingen. For å forenkle dette for deg har Tannpris samlet en rekke typer behandlinger med informasjon om disse behandlingene. På Tannpris sin priskalkulator kan du enkelt finne ut hvor mye en tannbehandling vil koste i Norge såvel som i utlandet.

Ved store behandlinger tilbyr Tannpris deg en gratis uforpliktende konsultasjon der du kan diskutere med våre tannleger hvilken behandling du ønsker og hva den vil koste.

Tannbehandling i utlandet

Mange av oss syns att tannlegebesøk er veldig kostbar og ønsker finne en billig tannlege. Dessverre får ikke tannleger samme økonomiske stø...

Les mer

Trenger du mye tannbehandling?

Trenger du mye tannbehandling? Lurer du på hvor mye det kommer til å koste? Tannpris tilbyr deg Les mer

Kontakt oss

Om Tannpris

Tannpris vil at alle skal ha muligheten til å ha god tannhelse. Tannpris sin visjon er tannhelse for alle. Tannpris vil at du skal få best behandling til best pris.

Tannlegepriser

Det er stor forskjell på tannlegepriser i Norge og utlandet. Finn ut hvor mye du kan spare ved å utføre tannbehandlingen i utlandet.

Nyhetsbrev

Følg med på de seneste nyhetene om Tannpris og innen tannhelse.

Besøk oss