Tannbehandling

Vår visjon

Tannpris vil at alle skal ha muligheten til å ha god tannhelse. Vår visjon er tannhelse for alle. Tannpris vil at du skal få best behandling til best pris.

Priskalkulatoren

Her kan du regne ut hvor mye din tannlegebehandling kan komme til å koste. Du kan også se hvor mye du kan spare ved og gjøre din behandling i utlandet.

Tannlege i Norge og utlandet

Gratis konsultasjon

Tannpris tilbyr gratis konsultasjon ved store behandlinger.

 

Vi har flere samarbeidspartner i Norge og utlandet. Her kommer noen av de:

Oslo Tannlegesenter

Galleri Oslo Klinikken

Torshov Tannlegesenter

Stomatologia Jarzębiny i Polen

Ved store behandlinger tilbyr Tannpris deg en gratis uforpliktende konsultasjon i Oslo hos våres samarbeidspartnere der du kan diskutere med våre tannleger hvilken behandling du ønsker og hva den vil koste. Tannpris vil hjelpe deg finne en god tannlege. Tannlegen som behandler deg har ansvar for din behandling. Tannpris er kun en informasjonskanal og tar ikke noen ansvar. Du velger selv om du vil behandles i utlandet eller i Norge.  Kontakt oss gjerne dersom du har spørsmål eller bestill time her.

Når det kommer til tannbehandlinger finnes det som oftest flere muligheter. Det kan være vanskelig å vite hvilken tannbehandling du trenger og hvor mye den koster. Det finnes mange behandlingsalternativer og flere ulike priser på disse. Det hjelper om du er innsatt i ulike behandlingsalternativ før du går til tannlegen for at du skal kunne være delaktig i behandlingen. For å forenkle dette for deg har Tannpris samlet en rekke typer behandlinger med informasjon om disse. Les mer under tannbehandling. Ved å bruke Tannpris sin priskalkulator kan du enkelt finne ut hvor mye en tannbehandling vil koste i Norge såvel som i utlandet.

 

Tannbehandling i utlandet

Mange av oss syns att tannlegebesøk er veldig kostbar og ønsker finne en billig tannlege. Dessverre får ikke tannleger samme økonomiske stø...

Les mer

Trenger du mye tannbehandling?

Trenger du mye tannbehandling? Lurer du på hvor mye det kommer til å koste? Tannpris tilbyr deg Les mer

Kontakt oss

Om Tannpris

Tannpris vil at alle skal ha muligheten til å ha god tannhelse. Tannpris sin visjon er tannhelse for alle. Tannpris vil at du skal få best behandling til best pris.

Tannlegepriser

Det er stor forskjell på tannlegepriser i Norge og utlandet. Finn ut hvor mye du kan spare ved å utføre tannbehandlingen i utlandet.

Nyhetsbrev

Følg med på de seneste nyhetene om Tannpris og innen tannhelse.

Besøk oss