Tannbehandling

Vår visjon

Tannpris vil at alle skal ha muligheten til å ha god tannhelse. Vår visjon er tannhelse for alle. Tannpris vil at du skal få best behandling til best pris.

Priskalkulatoren

Her kan du regne ut hvor mye din tannlegebehandling kan komme til å koste. Du kan også se hvor mye du kan spare ved og gjøre din behandling i utlandet.

Vilkår

All tannbehandling, i Norge så vel som i utlandet, innebærer en viss risiko for komplikasjoner og uforutsigbare følger. Uansett om denne risikoen er liten, vil Tannpris understreke at det er tannlegen som utfører behandlingen som har fullt ansvar for behandlingen som utføres. Tannpris er et foretak som hjelper deg med å få best tannbehandling til best pris. Tannpris formidler kontakt mellom pasient og behandler og tar ingen ansvar i sammenheng med behandlinger, eventuelle skader som følge av behandling eller erstatningsspørsmål. Tannpris jobber hele tiden med å forsikre oss om at våre samarbeidspartnere holder god service, høy standard og hjelper deg ved eventuelle komplikasjoner. Om du utfører behandlingen i utlandet kan våre samarbeidspartnere i Oslo hjelpe deg med små justeringer og oppfølgning til en rimelig pris.

Tannbehandling i utlandet

Mange av oss syns att tannlegebesøk er veldig kostbar og ønsker finne en billig tannlege. Dessverre får ikke tannleger samme økonomiske stø...

Les mer

Trenger du mye tannbehandling?

Trenger du mye tannbehandling? Lurer du på hvor mye det kommer til å koste? Tannpris tilbyr deg Les mer

Kontakt oss

Om Tannpris

Tannpris vil at alle skal ha muligheten til å ha god tannhelse. Tannpris sin visjon er tannhelse for alle. Tannpris vil at du skal få best behandling til best pris.

Tannlegepriser

Det er stor forskjell på tannlegepriser i Norge og utlandet. Finn ut hvor mye du kan spare ved å utføre tannbehandlingen i utlandet.

Nyhetsbrev

Følg med på de seneste nyhetene om Tannpris og innen tannhelse.

Besøk oss