Tannbehandling

Vår visjon

Tannpris vil at alle skal ha muligheten til å ha god tannhelse. Vår visjon er tannhelse for alle. Tannpris vil at du skal få best behandling til best pris.

Priskalkulatoren

Her kan du regne ut hvor mye din tannlegebehandling kan komme til å koste. Du kan også se hvor mye du kan spare ved og gjøre din behandling i utlandet.

Vår visjon

Tannpris sin visjon er enkel. Tannpris vil at alle skal ha muligheten til å ha god tannhelse. Vår visjon er god tannhelse for alle. Tannpris vil at du skal få velge best behandling til best pris.

I dagens samfunn spiller tennene og munnen en større rolle. Forskingen viser sammenheng mellom sykdommer i munnen og økt risiko for hjerte- og karsykdommer. Samtidig kommer rapporter om hvordan våre tenner og hvordan vi smiler påvirker vår livskvalitet. Det gjelder ikke bare å kunne tygge og spise den maten du vil uten problemer eller smerte. Hvordan våre tenner og smil ser ut påvirker våre muligheter til å skape kontakter og sjanse til å få ny jobb. Har du besvær av sine egne tenner i den grad at du smiler mindre blir du ikke bare lei deg, du risikerer også at oppfattes som sur, uhyggelig eller sint.

En kombinasjon av økt fokus på tennene og minimalt statlig støtte til tannbehandling medfører at mange velger å prioritere bort tannhelse. En dårligere tannstatus kan på sikt sammenkobles til en dårligere helsestatus generelt. På sikt kan det medføre økt helse- og omsorgskostnader for samfunnet. For å minimere den risikoen vil Tannpris arbeide for at alle skal ha muligheten til å ha god tannhelse. God tannhelse må ikke bli et klassespørsmål. Uansett sosial- eller økonomisk status må du ha mulighet til å få friske og pene tenner. Tannpris vil at du skal ha muligheten til å velge selv. Tannpris vil at du skal få best behandling til best pris. Målet vårt er god tannhelse for alle.

Tannbehandling i utlandet

Mange av oss syns att tannlegebesøk er veldig kostbar og ønsker finne en billig tannlege. Dessverre får ikke tannleger samme økonomiske stø...

Les mer

Trenger du mye tannbehandling?

Trenger du mye tannbehandling? Lurer du på hvor mye det kommer til å koste? Tannpris tilbyr deg Les mer

Kontakt oss

Om Tannpris

Tannpris vil at alle skal ha muligheten til å ha god tannhelse. Tannpris sin visjon er tannhelse for alle. Tannpris vil at du skal få best behandling til best pris.

Tannlegepriser

Det er stor forskjell på tannlegepriser i Norge og utlandet. Finn ut hvor mye du kan spare ved å utføre tannbehandlingen i utlandet.

Nyhetsbrev

Følg med på de seneste nyhetene om Tannpris og innen tannhelse.

Besøk oss