Tannbehandling

Vår visjon

Tannpris vil at alle skal ha muligheten til å ha god tannhelse. Vår visjon er tannhelse for alle. Tannpris vil at du skal få best behandling til best pris.

Priskalkulatoren

Her kan du regne ut hvor mye din tannlegebehandling kan komme til å koste. Du kan også se hvor mye du kan spare ved og gjøre din behandling i utlandet.

Slik fungerer Tannpris

Tannpris er startet, eies og drives av tannleger. I vår virksomhet med pasienter og pasientbehandling har vi merket en økt interesse av å få tannbehandling i utlandet. Dette i kombinasjon med at vi nordmenn reiser betydelig mer enn før og gunstige prisforskjeller. Samtidig har vi også møtt pasienter som har fått unødvendig, fordyrende behandling av tannleger i utlandet. Behandlinger som kan være vanskelig å reparere da det savnes informasjon om brukt material eller journalutskrift. Pasienten må da dra tilbake til utlandet, hvilket medfører at noe som skulle bli billig blir dobbelt så dyrt.

For din trygghet tilbyr Tannpris deg en uforpliktende forundersøkelse i Oslo. Under undersøkelsen diskuterer du og tannlegen dine behov og behandlingsalternativer. I sammenheng med undersøkelsen får du et foreløpig kostnadsoverslag. Du velger selv om du vil fortsette behandlingen hos tannlegen i Oslo eller hos en av Tannpris sine samarbeidspartnere i utlandet.

Om du velger å utføre behandlingen i Oslo har tannlegen i Oslo fullt ansvar for behandlingen. Dersom du velger å utføre behandlingen i utlandet har den aktuelle tannlegen  i utlandet ansvar for selve behandlingen. Gjennom å ha en forundersøkelse av norske tannleger i Oslo får du fordelen av at vi informerer deg om ulike behandlingsalternativer og trygderefusjoner. Når du har valgt den behandling som passer deg best videreformidler vi dine behov og ønsker til våre utenlandske samarbeidspartnere.

Etter at du har utført behandling i utlandet kan Tannpris tilby deg oppfølgning hos tannlege i Oslo. Tannpris sine utenlandske samarbeidspartnere benytter seg av engelsk journalføring for å forenkle kommunikasjonen med norske tannleger. Tannpris holder øye med at samtlige samarbeidspartnere benytter seg av lignende materialer og behandlingsmetoder, for at du skal kunne slippe å dra til utlandet for eventuelle reparasjoner og oppfølgning.

Da Tannpris får mange henvendelser har vi mulighet å forhandle på pris med tannlegene. Både i Norge og utlandet. Dette for at du skal få best behandling till best pris.

Les mer om våre samarbeidspartnere.

Tannbehandling i utlandet

Mange av oss syns att tannlegebesøk er veldig kostbar og ønsker finne en billig tannlege. Dessverre får ikke tannleger samme økonomiske stø...

Les mer

Trenger du mye tannbehandling?

Trenger du mye tannbehandling? Lurer du på hvor mye det kommer til å koste? Tannpris tilbyr deg Les mer

Kontakt oss

Om Tannpris

Tannpris vil at alle skal ha muligheten til å ha god tannhelse. Tannpris sin visjon er tannhelse for alle. Tannpris vil at du skal få best behandling til best pris.

Tannlegepriser

Det er stor forskjell på tannlegepriser i Norge og utlandet. Finn ut hvor mye du kan spare ved å utføre tannbehandlingen i utlandet.

Nyhetsbrev

Følg med på de seneste nyhetene om Tannpris og innen tannhelse.

Besøk oss