Tannbehandling

Vår visjon

Tannpris vil at alle skal ha muligheten til å ha god tannhelse. Vår visjon er tannhelse for alle. Tannpris vil at du skal få best behandling til best pris.

Priskalkulatoren

Her kan du regne ut hvor mye din tannlegebehandling kan komme til å koste. Du kan også se hvor mye du kan spare ved og gjøre din behandling i utlandet.

Samarbeide med oss?

Samarbeid med oss og hjelp flere pasienter

Daglig kontaktes vi av flere pasienter som trenger rådgivning og hjelp. Vi søker etter seriøse partnere i Norge og utlandet som vi kan henvise våre pasienter til. Er du genuint interessert av å informere pasienter om ulike behandlingsalternativer og kanskje også utføre en del av disse behandlingene kan du bli vår lokale samarbeidspartner. Dette er en viktig markedsføringskanal for deg, hvis du ønsker pasientens beste. Send en e-post til post@tannpris.no merket med samarbeidspartner eller klikk her for å ta kontakt.

Samarbeide med Tannpris.

Samarbeide med Tannpris.

Tannbehandling i utlandet

Mange av oss syns att tannlegebesøk er veldig kostbar og ønsker finne en billig tannlege. Dessverre får ikke tannleger samme økonomiske stø...

Les mer

Trenger du mye tannbehandling?

Trenger du mye tannbehandling? Lurer du på hvor mye det kommer til å koste? Tannpris tilbyr deg Les mer

Kontakt oss

Om Tannpris

Tannpris vil at alle skal ha muligheten til å ha god tannhelse. Tannpris sin visjon er tannhelse for alle. Tannpris vil at du skal få best behandling til best pris.

Tannlegepriser

Det er stor forskjell på tannlegepriser i Norge og utlandet. Finn ut hvor mye du kan spare ved å utføre tannbehandlingen i utlandet.

Nyhetsbrev

Følg med på de seneste nyhetene om Tannpris og innen tannhelse.

Besøk oss