Tannbehandling

Vår visjon

Tannpris vil at alle skal ha muligheten til å ha god tannhelse. Vår visjon er tannhelse for alle. Tannpris vil at du skal få best behandling til best pris.

Priskalkulatoren

Her kan du regne ut hvor mye din tannlegebehandling kan komme til å koste. Du kan også se hvor mye du kan spare ved og gjøre din behandling i utlandet.

Forebyggende behandling

Bruk tanntråd daglig!

Bruk tanntråd daglig!

Forebyggende behandling er viktig for å få og beholde en god tannhelse. De viktigste hjelpemidlene for forebyggende behandling er tannbørste, fluortannkrem og tanntråd. Daglig bruk av tanntråd etterfulgt av tannbørste og fluortannkrem er absolutt nødvendig. Du bør også tenke på hva du spiser og drikker. Unngå små-spising av sur eller søt mat og drikke. Overdrevet inntak av sur mat og drikke kan forårsake skader på tennene. Eksempler på sur mat og drikke er brus, juice, eddik, sitrusfrukter, grønne epler og surt godteri. Overdrevet inntak av søt mat øker faren for å få hull i tennene (karies). Et ledd i forebyggende behandling er å unngå søt mat og drikke. Eksempler på søt mat og drikke er brus, saft, juice, kaker og godteri. Foruten hva du spiser, er også hvor ofte du spiser av betydning. Selv tennene behøver, som forebyggende behandling, hvile mellom måltidene. For å unngå slitasje på tennene beregner man 5-6 måltider per dag. Det vil si mat og/eller drikke, foruten vann jevnt fordelt over dagen.

7 enkle tips på forebyggende behandling for en god tannhelse

  1. Børste tennene minst to ganger om dagen, minst 2 minutter om gangen med fluortannkrem.
  2. Bruk tanntråd hver kveld, før du børster tennene.
  3. Bruk en myk tannbørste for å unngå skader på tannkjøtt og tannhalser.
  4. Unngå småspising mellom måltidene.
  5. Vær oppmerksom på hva du spiser.
  6. Drikk bare vann mellom måltidene.
  7. Sist, men ikke minst: kom til regelmessige undersøkelser.

Besøk din tannlege en gang i året. Det er et viktig ledd i forebyggende behandling. Derfor har Tannpris samarbeidspartnere i Oslo. Våre samarbeidspartnere kan utføre forebyggende behandling, tannpleie, og vedlikehold. De tilbyr også årlige undersøkelser og små justeringer av behandlinger utført i Norge, så vel som i utlandet. Forebyggende behandling i form av regelmessige undersøkelser minsker dine tannlegekostnader. Ved din årlige sjekk kan små problemer oppdages og behandles før de blir store problem. Å vente med tannlegebesøk kan være en veldig kostbar affære som blir dyrt i lengden. Derfor anbefaler vi deg varmt å investere i forebyggende behandling og regelmessige tannlegebesøk. Klikk her for å bestille en time eller få mer informasjon nå.

Tannbehandling i utlandet

Mange av oss syns att tannlegebesøk er veldig kostbar og ønsker finne en billig tannlege. Dessverre får ikke tannleger samme økonomiske stø...

Les mer

Trenger du mye tannbehandling?

Trenger du mye tannbehandling? Lurer du på hvor mye det kommer til å koste? Tannpris tilbyr deg Les mer

Kontakt oss

Om Tannpris

Tannpris vil at alle skal ha muligheten til å ha god tannhelse. Tannpris sin visjon er tannhelse for alle. Tannpris vil at du skal få best behandling til best pris.

Tannlegepriser

Det er stor forskjell på tannlegepriser i Norge og utlandet. Finn ut hvor mye du kan spare ved å utføre tannbehandlingen i utlandet.

Nyhetsbrev

Følg med på de seneste nyhetene om Tannpris og innen tannhelse.

Besøk oss